STALLING

WINTERSTALLING VOOR UW BOOT DOOR BRUNIA WATERSPORT

Zoekt u een winterstalling voor uw boot? Bij Brunia Watersport hebben we een beveiligde en verwarmde winterstalling voor boten, van sloepen tot jachten. Zo weet u zeker dat uw boot veilig, schoon en netjes de winter doorkomt. Wij zijn zelf gelegen aan het Veluwemeer – ook als uw ligplaats ergens anders is, halen we met alle liefde uw boot op. En brengen hem weer veilig terug als het vaarseizoen begint.

BEVEILIGDE EN VERWARMDE STALLING

Een stalling is meer dan alleen een loods waar uw boot kan overwinteren. In onze geïsoleerde en verwarmde loods heeft extreme kou geen invloed op uw kostbare bezit. In plaats daarvan staat de boot de hele winterperiode in een constante temperatuur.  

Onze boot-stalling is zichtbaar en onzichtbaar goed beveiligd. We hebben ruimte voor onder andere sloepen, tenders en andere motorboten. Wilt u ook uw trailer bij ons kwijt? Dan kan dat uiteraard ook.

FULL-SERVICE WINTERSTALLING VOOR SLOEP, JACHT EN IEDERE ANDERE BOOT

Als uw boot in onze stalling staat, kunt u rekenen op de allerbeste service van onze vakmensen. Voor volledige ontzorging halen en brengen we uw boot. We rijden in de buurt van Biddinghuizen, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld naar Nunspeet, Kampen of Harderwijk. Ook buiten onze directe omgeving kunnen we uiteraard halen en brengen. Eenmaal aangekomen bij onze loods, maken we uw boot geheel winterklaar. Zo spuiten we het onderwaterschip direct af en als u wilt, boenen we gelijk de hele boot.

WAT KOST DE STALLING VAN MIJN BOOT?

De kosten voor bootstalling bij Brunia Watersport hangt van een aantal factoren af. Benieuwd naar onze prijslijst? U vindt hier de stallingskosten voor uw boot en de kosten voor winterklaar maken, service en onderhoud.

DE VAKMENSEN VAN BRUNIA WATERSPORT

Onze vakmensen lopen niet in driedelig pak, maar in werkkleding: ze verzorgen graag onderhouds- en servicewerkzaamheden tijdens de stalling. De winterstalling is voor veel booteigenaren het perfecte moment voor reparatie en onderhoud. We kunnen bijvoorbeeld beschadigingen repareren, uw motor een servicebeurt geven, de boot van binnen en buiten boenen of antifouling aanbrengen.