OVER BRUNIA WATERSPORT

WIJ ZIJN BRUNIA WATERSPORT

Benieuwd naar de mensen die onder uw boot hangen? We kunnen u alvast één ding beloven: bij Brunia dragen we geen driedelig pak. De kans is groter dat u ons voorbij ziet lopen in overalls, met smeerolie tot aan onze ellebogen.

HET VERHAAL VAN BRUNIA WATERSPORT

Sjouke Brunia kocht twintig jaar geleden zijn eerste bootje. Binnen de kortste keren was hij helemaal verslingerd aan de watersport. Wat andere mensen hebben met auto’s, heeft hij met boten. Zijn hobby groeide al snel uit tot een onderneming. Sjouke verkocht zijn eerste boten en motoren in de schuur van zijn vader.

Al gauw kwamen er andere werkzaamheden bij. Naast de verkoop deed Sjouke vaker onderhoud en reparaties, waardoor de schuur al snel te krap werd. Toen hij steeds meer vragen kreeg over winterstalling, werd het echt tijd om te verhuizen. Gelukkig stond er een loods in de buurt, met alle ruimte voor boten, motoren en nieuwe medewerkers.

Inmiddels is Brunia Watersport een levendig bedrijf aan het Veluwemeer. We kunnen niet meer de hele dag op het water zijn, maar daar hebben we iets op gevonden: een drijvend kantoor, met uitzicht op onze eigen haven!

ONS TEAM

Als het over boten gaat, zijn we niet te stoppen. Iedere medewerker van Brunia Watersport heeft een eigen boot. En als we niet in de werkplaats of op kantoor zijn, vindt u ons op het water. Bij Brunia verkopen we de boot van uw dromen, maar niet alleen dat: we repareren, onderhouden, reinigen en stallen de boot ook voor u.

Als u bij ons op bezoek bent, is de kans groot dat u ergens uit de loods een flinke bulderlach hoort. Logisch, want we doen het leukste werk ter wereld. En daar werken we hard voor. Moet er een klus worden geklaard? Dan gaan we niet naar huis voordat het werk af is. U kunt gerust met ons in zee gaan – uw boot is bij ons in goede handen.

BEKLEDING

De bekleding van je boot staat continu onder invloed van wind, water en zon. Na verloop van tijd kunnen er beschadigingen ontstaan. Wij werken samen met professionals gespecialiseerd in het repareren van beschadigde bekleding. Indien nodig kan de boot ook opnieuw bekleed worden. De mogelijkheden hangen af van o.a. het type boot en de huidige staat van de bekleding, neem daarom contact met ons op om deze te bespreken.