OVER BRUNIA WATERSPORT

WIJ ZIJN BRUNIA WATERSPORT

Benieuwd naar de mensen die onder uw boot hangen? We kunnen u alvast één ding beloven: bij Brunia dragen we geen driedelig pak. De kans is groter dat u ons voorbij ziet lopen in overalls, met smeerolie tot aan onze ellebogen.

HET VERHAAL VAN BRUNIA WATERSPORT

Sjouke Brunia kocht twintig jaar geleden zijn eerste bootje. Binnen de kortste keren was hij helemaal verslingerd aan de watersport. Wat andere mensen hebben met auto’s, heeft hij met boten. Zijn hobby groeide al snel uit tot een onderneming. Sjouke verkocht zijn eerste boten en motoren in de schuur van zijn vader.

Al gauw kwamen er andere werkzaamheden bij. Naast de verkoop deed Sjouke vaker onderhoud en reparaties, waardoor de schuur al snel te krap werd. Toen hij steeds meer vragen kreeg over winterstalling, werd het echt tijd om te verhuizen. Gelukkig stond er een loods in de buurt, met alle ruimte voor boten, motoren en nieuwe medewerkers.

Inmiddels is Brunia Watersport een levendig bedrijf aan het Veluwemeer. We kunnen niet meer de hele dag op het water zijn, maar daar hebben we iets op gevonden: een drijvend kantoor, met uitzicht op onze eigen haven!

ONS TEAM

Als het over boten gaat, zijn we niet te stoppen. Iedere medewerker van Brunia Watersport heeft een eigen boot. En als we niet in de werkplaats of op kantoor zijn, vindt u ons op het water. Bij Brunia verkopen we de boot van uw dromen, maar niet alleen dat: we repareren, onderhouden, reinigen en stallen de boot ook voor u.

Als u bij ons op bezoek bent, is de kans groot dat u ergens uit de loods een flinke bulderlach hoort. Logisch, want we doen het leukste werk ter wereld. En daar werken we hard voor. Moet er een klus worden geklaard? Dan gaan we niet naar huis voordat het werk af is. U kunt gerust met ons in zee gaan – uw boot is bij ons in goede handen.

Cas IJben – Logistiek medewerker

Cas regelt samen met Sjouke alle logistiek binnen Brunia. Geen boot is hem te groot of te zwaar. Hij zorgt ook voor de antifouling van uw boot. Cas volgt een opleiding en weet precies wat hij wil: zich steeds verder ontwikkelen in het watersport-vak. 

Jurgen

Jürgen Korenberg –Assistent verkoop

Ziet u hoe piekfijn onze boten eruitzien? Dat hebben we te danken aan Jürgen. Hij maakt boten verkoopklaar en doet daarnaast antifouling en schilderwerk. Ook Jürgen doet een opleiding naast zijn werk bij Brunia. Hij kan varen als de beste en denkt graag met u mee over welke boot perfect bij uw wensen past.

GertJan

Gert Jan Hobbelink – Watersportliefhebber
Gert Jan is de onmisbare vrijwilliger in ons bedrijf. Hij kwam langs als klant en vond het zo leuk bij ons, dat hij niet meer wegging. Gert Jan is onze redder in nood als het druk is, meestal in het hoogseizoen. U kunt hem herkennen aan zijn tevreden glimlach als hij weer een boot spic en span heeft gemaakt.  

Jelle Brunia – Facilitator

Jelle bouwt graag mee aan het bedrijf van zijn zoon. En dat bedoelen we letterlijk. Hij bouwt stellingen, trappen, kozijnen en bootbokken. Jelle heeft zelfs ons drijvende kantoor gebouwd! Toen Sjouke het bedrijf begon, was dat in de schuur van Jelle. U begrijpt: hij heeft voor iedere uitdaging een oplossing.

Jeffrey Verheij – Chef werkplaats

Jeffrey regelt de service, onderhoud en afbouw van uw boot van A tot Z. Boten en motoren  hebben geen geheimen voor hem. Binnen de kortste keren ziet hij wat er moet gebeuren. Benieuwd naar hoe hij iets gefikst heeft? Hij legt het graag aan u uit met zijn brede glimlach.

Karin Brunia – Marketing

Karin zorgt ervoor dat de buitenwereld ziet hoe leuk ons werk is: ze regelt de website en de marketing. Van social media tot aan flyers op events, dankzij Karin ziet alles er professioneel uit. Ze is vaak op kantoor te vinden, maar in de loods en op het water heeft ze het ook prima naar haar zin.

Sjouke

Sjouke Brunia – Eigenaar

Sjouke is de oprichter van Brunia. U kunt ’m vinden op het Veluwemeer, maar als u even niet oplet, is hij alweer in Finland om geweldige nieuwe boten  in te kopen. Het allerleukste aan zijn werk? Met klanten proefvaren en zien hoe ze langzaam verliefd worden op de boot. Daar doet hij het voor.

Dit is de kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dit is de kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dit is de kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BEKLEDING

De bekleding van je boot staat continu onder invloed van wind, water en zon. Na verloop van tijd kunnen er beschadigingen ontstaan. Wij werken samen met professionals gespecialiseerd in het repareren van beschadigde bekleding. Indien nodig kan de boot ook opnieuw bekleed worden. De mogelijkheden hangen af van o.a. het type boot en de huidige staat van de bekleding, neem daarom contact met ons op om deze te bespreken.