REPARATIE

SCHADEHERSTEL EN REPARATIE VAN UW BOOT DOOR BRUNIA WATERSPORT

Heeft u schade aan uw boot? Dan wilt u dat die snel wordt gerepareerd. Gelukkig kunt u terecht bij de professionals van Brunia Watersport. Wij herstellen de schade op vakkundige wijze. Naast schadeherstel aan de romp voeren we ook andere boot-reparaties uit, bijvoorbeeld aan de motor of aan elektronica.

Ook voor spoed-reparaties kunt u ons bellen. Wij springen direct in de auto en helpen u zo snel mogelijk verder. Onze standplaats is aan het Veluwemeer, Biddinghuizen. Maar we rijden uiteraard graag verder om u uit de brand te helpen.

SCHADEHERSTEL POLYESTER, GELCOAT OF EPOXY

Heeft u een (polyester) boot met schade? Wij repareren de beschadiging voor u in onze werkplaats. Reparatie op locatie is ook mogelijk bij beschadigingen boven de waterlijn. We voeren reparaties uit met polyester, epoxy en gelcoat, afhankelijk van de schade en het materiaal van uw boot. Uiteraard repareren we naast polyester boten ook boten van hout, aluminium of ander materiaal.

REPARATIE VAN UW BOOT

U kunt voor alle reparaties terecht bij Brunia Watersport. Dat geldt voor werk in de machinekamer, houtbeschadigingen, kapot glas, laswerk, het verhelpen van storingen en nog veel meer. Voor volledige ontzorging werken we nauw samen met gespecialiseerde schadeherstelbedrijven. Daardoor kunnen we al uw problemen aanpakken.

Geen reparatie nodig, maar wel onderhoud? Bekijk onze pagina over onderhoudswerkzaamheden.

COMPLETE REFIT VAN UW BOOT

Is uw boot toe aan een upgrade? Wij bieden een algehele of gedeeltelijke refit aan. Bij een refit vernieuwen we (onderdelen van) uw boot, zodat u weer helemaal tiptop het water op kunt. Denk hierbij aan aan het volledig schilderen of overspuiten van de boot, werkzaamheden aan elektra- en verlichting, plaatsen van een nieuwe motor of bekleden en stofferen.

Ligt uw boot bij ons in de winterstalling? Dan kunnen we werkzaamheden en reparaties tijdens de stalperiode uitvoeren. 

DE VAKMENSEN VAN BRUNIA WATERSPORT

Onze professionals hebben al jarenlang ervaring met schadeherstel, reparaties en refits. Uiteraard houden we onze vakkennis op peil en volgen we de nieuwste technieken. Hierdoor leveren we keer op keer vakwerk en ziet u niets meer terug van een beschadiging.

Bij Brunia ziet u geen strakke pakken en snelle verkopers. Wij zijn harde werkers die liever in een overall onder een boot hangen. Als u met ons in zee gaat, gaat het u binnen de kortste keren weer voor de wind.