AANBOD

NIEUWE BOTEN, MOTOREN & OCCASIONS

Brunia Watersport heeft een uitgebreid aanbod, je kan bij ons het hele jaar terecht voor nieuwe en gebruikte boten, buitenboordmotoren en boottrailers. Wij verkopen de sloepen en tenders van Maxima boats en zijn importeur van de kwalitatieve en stijlvolle AMT boats uit Finland. Daarnaast hebben we diverse typen en merken boten als occasions. Als officieel Honda dealer bieden wij de complete range van Honda buitenboordmotoren aan.

PERFECTE BOOT GEVONDEN?

Heb jij de perfecte boot gevonden in ons aanbod? Neem dan contact op met ons voor een bezoek aan ons bedrijf, waar je de boot goed kunt bekijken, toelichting krijgt op de mogelijkheden en extra mogelijkheden bij de boot.

Zo adviseren wij je over de juiste motor, passende accessoires en bespreken we wanneer de boot vaarklaar is. Om de boot in het echt te ervaren, maken we een proefvaart op het Veluwemeer! 

AANBOD

MAXIMA BOATS

De sloepen en tenders van het Nederlandse merk Maxima boats zijn geschikt voor zowel ontspannen als sportief varen. De boten hebben een mooi robuust uiterlijk. De unieke ontwerpen worden gebouwd door ervaren botenbouwers waarbij uitstekende vaareigenschappen, comfort en kwaliteit worden gecombineerd voor een uitstekende prijs!

AMT BOATS

Bij AMT boats uit Finland wordt technologie gecombineerd met innovatief design. Het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de modellen vindt plaats in de fabriek in Kontiolahti. De AMT boten onderscheiden zich door de fantastische vaareigenschappen, comfort en veiligheid.

GREENBAY MARINE

Het Finse Greenbay Marine maakt sterke aluminium boten, geschikt voor de extreemste omstandigheden! Oog voor detail en innovatief ontwerp is het handelsmerk van de G-Force modellen. De boten worden lokaal geproduceerd in Finland, waardoor kwaliteit en afwerking van het allerhoogste niveau gegarandeerd worden.

OCCASIONS

We hebben een wisselend aanbod van gebruikte boten. Diverse merken tweedehands boten, buitenboordmotoren en toebehoren, voor een uitstekende prijs! Het actuele aanbod van onze occasions vind je op onze website.

HONDA MOTOREN

De buitenboordmotoren van Honda zijn betrouwbaar, efficiënt en onderhoudsvriendelijk. Van onze 1-cilinder 2,3 pk, tot de V6 250 pk motor, ze staan allen bekend om de betrouwbaarheid en efficiëntie. Bij Honda is nieuwe technologie en innovatie de grote passie, altijd op zoek om de grenzen te verleggen zodat je het meest uit een buitenboordmotor kan halen. Betere prestaties, efficiënter brandstofgebruik en meer controle en gebruiksgemak.

YAMAHA MOTOREN

Mensen over de hele wereld die van het water houden kiezen voor de stille, betrouwbare kracht van Yamaha om optimaal te kunnen genieten. Waarom? Omdat geen enkele andere buitenboordmotor zijn vertrouwen zo volledig heeft verdiend, of meer ervaring achter zijn naam heeft. En niet te vergeten, die zo perfect zijn afgestemd op het varen zelf. Mensen die er gewoonweg van houden om op het water te zijn. Vrienden die met elkaar volop genieten op het water. Watersportfanaten die de uitdaging van het water beheersen, die op welke individuele manier dan ook van de watersport genieten. Kortom, watersportfanaten die vertrouwen op de toonaangevende prestaties van Yamaha.  Alleen Yamaha bied je zoveel keuze. Van de krachtige XTO 425pk V8 tot de draagbare 2,5pk en Electric Drive buitenboordmotoren.

STAAT JE GEWENSTE BOOT ER NIET TUSSEN?

Plaats dan een zoekopdracht door het formulier in te vullen in en vertel ons waar je naar op zoek bent. Wij nemen contact met je op wanneer wij een boot hebben gevonden die aan jouw wensen voldoet.