AANBOD

NIEUWE BOTEN, MOTOREN & OCCASIONS

Brunia Watersport heeft een uitgebreid aanbod, je kan bij ons het hele jaar terecht voor nieuwe en gebruikte boten, buitenboordmotoren en boottrailers. Wij verkopen de sloepen en tenders van Maxima boats en zijn importeur van de kwalitatieve en stijlvolle AMT boats uit Finland. Daarnaast hebben we diverse typen en merken boten als occasions. Als officieel Honda dealer bieden wij de complete range van Honda buitenboordmotoren aan.

PERFECTE BOOT GEVONDEN?

Heb jij de perfecte boot gevonden in ons aanbod? Neem dan contact op met ons voor een bezoek aan ons bedrijf, waar je de boot goed kunt bekijken, toelichting krijgt op de mogelijkheden en extra mogelijkheden bij de boot.

Zo adviseren wij je over de juiste motor, passende accessoires en bespreken we wanneer de boot vaarklaar is. Om de boot in het echt te ervaren, maken we een proefvaart op het Veluwemeer! 

AANBOD

MAXIMA BOATS

De sloepen en tenders van het Nederlandse merk Maxima boats zijn geschikt voor zowel ontspannen als sportief varen. De boten hebben een mooi robuust uiterlijk. De unieke ontwerpen worden gebouwd door ervaren botenbouwers waarbij uitstekende vaareigenschappen, comfort en kwaliteit worden gecombineerd voor een uitstekende prijs!

AMT BOATS

Bij AMT boats uit Finland wordt technologie gecombineerd met innovatief design. Het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de modellen vindt plaats in de fabriek in Kontiolahti. De AMT boten onderscheiden zich door de fantastische vaareigenschappen, comfort en veiligheid.

OCCASIONS

We hebben een wisselend aanbod van gebruikte boten. Diverse merken tweedehands boten, buitenboordmotoren en toebehoren, voor een uitstekende prijs! Het actuele aanbod van onze occasions vind je op onze website.

HONDA MOTOREN

De buitenboordmotoren van Honda zijn betrouwbaar, efficiënt en onderhoudsvriendelijk. Van onze 1-cilinder 2,3 pk, tot de V6 250 pk motor, ze staan allen bekend om de betrouwbaarheid en efficiëntie. Bij Honda is nieuwe technologie en innovatie de grote passie, altijd op zoek om de grenzen te verleggen zodat je het meest uit een buitenboordmotor kan halen. Betere prestaties, efficiënter brandstofgebruik en meer controle en gebruiksgemak.

STAAT JE GEWENSTE BOOT ER NIET TUSSEN?

Plaats dan een zoekopdracht door het formulier in te vullen in en vertel ons waar je naar op zoek bent. Wij nemen contact met je op wanneer wij een boot hebben gevonden die aan jouw wensen voldoet.