PROEFVAART

VOEL DE VRIJHEID OP HET WATER EN KOM BIJ ONS PROEFVAREN OP HET VELUWEMEER!

WILT U OOK GENIETEN VAN DE VRIJHEID OP HET WATER?

Ontspannen met familie en vrienden tijdens een zorgeloze boottocht, genieten van de natuur en de omgeving vanaf het water. Dat is wat onze klanten vaak voor ogen hebben als ze bij ons een boot kopen. En of u nu voor het eerst een boot koopt of een doorgewinterde bootliefhebber bent, bij Brunia Watersport bent u aan het juiste adres. Met een proefvaart bieden wij u de kans om uw droomboot in het echt te ervaren!

EEN BOOT KOPEN - WAAR MOET U OP LETTEN?

> Wensen en gebruik, wilt u rustig toeren of juist sneller varen?

> Wilt u voornamelijk in eigen omgeving varen of wilt u alle mooie wateren van Nederland ontdekken?

> Wat is de juiste motor voor een boot?

> Koop je een nieuwe of gebruikte boot? 

> Waar kan ik terecht voor onderhoud, service, stalling?

 

Wij denken graag met u mee over alle vragen die komen kijken bij het kopen van een boot. Door onze uitgebreide ervaring en kennis kunnen wij adviseren over de meest passende boot voor u! Heeft u de perfecte boot gevonden, dan is het tijd om een proefvaart te maken. Want op het water leert u een boot het best kennen. 

WAT JE KAN VERWACHTEN

 

Tijdens een proefvaart krijg je een voorproefje op het vaarplezier en ervaar je hoe de boot in gebruik is. Daarnaast geven we uitleg over de boot en de besturing.Samen met een van de ervaren medewerkers van Brunia Watersport ga je het Veluwemeer op. Tijdens de proefvaart kan je de vaareigenschappen van de bootgoed ervaren, en als je nieuw bent met varen leggen wij je alle ins en outs uit om veilig het water op te kunnen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

> Duur: 60 minuten  

> Locatie: Jachthaven Riviera Beach, Spijkweg 15, 8256 RJ Biddinghuizen. Goed om te weten, je kan je auto gratis parkeren bij de jachthaven.

> Type boot: Het is mogelijk om met elk type boot een vrijblijvende proefvaart te maken

PROEFVAART BOEKEN

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een proefvaart in te plannen.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Ik had 2 modellen op het oog en heb in beide een proefvaart gemaakt. Hierdoor heb ik een goeie keuze kunnen maken, ben nog altijd heel tevreden met de boot die ik bij Brunia Watersport heb gekocht!

Wil jij ook genieten van de vrijheid op het water?

Ontspannen met familie en vrienden tijdens een zorgeloze boottocht, genieten van de natuur en de omgeving vanaf het water. Dat is wat onze klanten vaak voor ogen hebben als ze bij ons een boot komen kopen.

En of je nou voor het eerst een boot gaat kopen of een doorgewinterde watersportliefhebber bent, bij Brunia Watersport ben je aan het juiste adres. Met een proefvaart bieden wij je de kans om jouw droomboot in het echt te ervaren!