PROEFVAART

PROEFVAART BIJ BRUNIA WATERSPORT OP HET VELUWEMEER

Als u een boot op het oog heeft, wilt u natuurlijk weten hoe het is om ermee te varen. Of misschien twijfelt u tussen twee modellen, of weet u überhaupt nog niet precies wat u wilt. Wat uw situatie ook is, u kunt bij Brunia terecht voor een proefvaart. Een boot verkopen vanaf de wal? Wij stappen liever met u aan boord.

U kunt een proefvaart boeken als u uw droomboot op onze website ziet staan. We kunnen ook eerst een oriënterend gesprek voeren, om te ontdekken wat bij uw wensen past. Laat het ons weten, dan plannen we een afspraak in!

EEN BOOT KOPEN - WAAR MOET U OP LETTEN?

Een proefvaart is altijd prettig. Het maakt niet uit of u voor het eerst een boot koopt of juist een doorgewinterde watersportliefhebber bent. We kijken graag met u naar de modellen die het beste bij uw wensen en gebruik passen.

Wilt u rustig toeren of sneller varen? Maakt u graag dagtripjes of wilt u langer op pad? Bent u van plan om in de eigen omgeving te varen, of heel Nederland te ontdekken? Liever een nieuwe boot, of een gebruikte? Zomaar een paar vragen die we in een oriënterend gesprek aan u stellen. Op die manier krijgen we een beeld van welke boot perfect bij u past. Als u nog twijfelt, maken we meerdere proefvaarten, zodat u de boten kunt vergelijken.

PROEFVAREN OP HET VELUWEMEER

Tijdens de proefvaart ervaart u hoe de boot in gebruik is. Onze expert vaart mee om al uw vragen te beantwoorden en om uitleg te geven over de boot en besturing. 

Het Veluwemeer is een ideale plek om kennis te maken met de vaareigenschappen van de boot. Is dit uw eerste boot? We leggen uit hoe u veilig het water op gaat. En uiteraard krijgt u een goede kop koffie van ons voordat we aan boord gaan! 

PROEFVAART BOEKEN

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een proefvaart in te plannen.

DE VAKMENSEN VAN BRUNIA WATERSPORT

Onze professionals verzorgen al jarenlang proefvaarten, onderhoud en reparatie van boten. We werken iedere dag weer aan onze praktische kennis en houden de nieuwste ontwikkelingen in de gaten. Hierdoor kunnen we u optimaal adviseren over welke boot het beste bij u past.

Belangstelling voor een proefvaart bij Brunia? Wij zijn niet van de strakke pakken en snelle verkopers. We zorgen er gewoon voor dat u de boot kiest die het beste bij u past. Als u met ons in zee gaat, heeft u meteen de wind in de rug.

Wil jij ook genieten van de vrijheid op het water?

Ontspannen met familie en vrienden tijdens een zorgeloze boottocht, genieten van de natuur en de omgeving vanaf het water. Dat is wat onze klanten vaak voor ogen hebben als ze bij ons een boot komen kopen.

En of je nou voor het eerst een boot gaat kopen of een doorgewinterde watersportliefhebber bent, bij Brunia Watersport ben je aan het juiste adres. Met een proefvaart bieden wij je de kans om jouw droomboot in het echt te ervaren!