SERVICE

BOOT STALLING

Bij Brunia Watersport hebben we een beveiligde en verwarmde winterstalling voor boten, van sloepen tot jachten. Zo weet u zeker dat uw boot veilig, schoon en netjes de winter doorkomt. Voor volledige ontzorging halen en brengen we uw boot.

BOOT BEMIDDELING

Wij hebben een groot netwerk en kennis van zaken om jou goed en snel te kunnen helpen bij de verkoop van je boot. We zorgen dat de boot klaar is voor de verkoop, eventuele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden gedaan en een extra poetsbeurt voor de bezichtiging horen hier standaard bij. 

REVIEWS

Werner Brandt
Lees verder
We zijn doorverwezen naar Brunia Watersport. Ondanks dat we geen klant zijn, konden we na kort telefonisch contact toch direct terecht. Jeffrey heeft ons keurig en snel geholpen met de buitenboordmotor. Hij heeft zelfs de stekkers van de dodemansknop vervangen én de stuurinrichting goed vast gezet. Heel erg bedankt, we hebben die vrijdag toch nog kunnen varen! Top service!
Jelmer Tjeerdsma
Lees verder
Ik kan niks anders dan 5 sterren geven. Anderhalf jaar geleden hier een boot aangeschaft en sinds dien niets meer dan goede service ervaren. Echt het gevoel dat ik hier als klant koning ben.
René Versteeg
Lees verder
Fijne zaak waar je zéér prettig wordt geholpen. Je kunt ook makkelijk je boot op laten slaan en laten onderhouden.
Mattheus Bleijenberg
Lees verder
Brunia staat altijd voor je klaar, met goed advies, hoge service. Bij mijn boot doet Brunia al jaren de jaarbeurten en de stalling. Met haal- en brengservice. Uitstekend en heel prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

GRATIS PROEFVAART

Tijdens een proefvaart krijg je een voorproefje van het vaarplezier en ervaar je hoe de boot in gebruik is. Daarnaast geven we uitleg over de boot en de besturing. Samen met een van de ervaren medewerkers van Brunia Watersport ga je het Veluwemeer op. Tijdens de proefvaart kan je de vaareigenschappen van de boot goed ervaren, en als je nieuw bent met varen leggen wij je alle ins en outs uit om veilig het water op te kunnen!